SEDIAKAN PAYUNG

by - Wednesday, May 20, 2015

Salam...


Sekarang musim hujan dah pun berakhir dan musim monsun barat daya pulak akan tiba. Kalau ikut info yang dikeluaqkan oleh MetMalaysia kita kan mengalami lebih hari tanpa hujan sehingga September nanti kecuali Penang,Kedah dan Perlis.


Dalam erti kata lain musim panas dan mungkin jugak jerebu akan melanda namun berbagai kemungkinan boleh berlakukan mungkin boleh jadi hujan dan ribut petir diantaranya pada masa tu.

Sama jugak la dengan kehidupan kita seharian,bermacam musibah boleh terjadi. Itu antara contoh yang sering digunakan oleh kengkawan yang jadi agen takaful...

Btw walaupun perlindungan sebegini boleh dikatakan wajib ada untuk kita semua tapi berapa orang yang betoi-betoi mampu untuk beli dan bayar polisi setiap bulan? Hakikatnya ramai yang masih lagi "tidak mampu" walaupun ianya satu kebaikan dan kelebihan.

Ok cukup dah kat situ...aku pun dah nak nampak macam agen insuran pulak dah. 

Tapi aku pasti semua orang mampu guna handphone, aku pasti semua orang mampu topup kalau pakai prepaid kan...

So kalau aku kata telco Best Mobile mampu mengurangkan bebanan semasa diperlukan nanti sanggup tak hang pa semua tukaq simkad??

Yup Best Mobile berikan perlindungan takaful kemalangan sehingga RM100 ribu cuma dengan guna dan pakai saja talian prepaid Best Mobile nih. Maksudnya selagi line Best Mobile hang pa aktif selagi tu lah polisi hang pa berjalan.

Dan syarat dia mudah saja, hang pa cuma perlu bertukaq ke talian Best Mobile dengan modal RM49.00 dan bila mata topup terkumpul hang pa mencecah atau cukup 180 mata secara automatiknya hang pa dah layak dapat perlindungan takaful nih. 

Yang ni tak perlu nak taja orang tak perlu nak maintain tiap bulan. Cukup saja 180 mata terkumpul, polisi jalan.

Amacam tak best lagi ka??
Macam best???
Kalau macam best...jangan tunggu lagi
terus pi daftar kat sini
bestmobileworld.net/utarabestmobile
bestmobileworld.net/usez1833
kalau ada simkad tak dak upline...
guna ja BM0001833

nak detail lagi boleh ja 
whatsapp nombor-nombor nih 
01138462711
01137222508
0124453010
0124452503

 


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998