NAK TOPUP BEST MOBILE?

by - Monday, May 18, 2015

Salam...


Setakat entri ni dipost topup Best Mobile belum lagi dijual dipasaran atas jenama sendiri. Walaupun hangpa boleh dapatkan melalui Brand Partner,ABC atau ABP tapi itu melalui kaedah STK yang mana dijual oleh ahli kepada ahli.

So buat masa sekarang Best Mobile boleh ditopup di pasaran melalui e-pay di stesyen minyak,pasaraya, 7 Eleven atau mini mart yang lain melalui friendimobile.

Selain dari e-pay,boleh juga dapatkan kad gores topup friendimobile tapi dari pencarian aku di kedai-kedai biasa...jarang yang jual kad gores topup ni di kawasan utara.

Tapi kalau jenis yang malas berjalan dan mencari apa kata login je kat friendimobile.my pastu klik kat button Reload Now.
Boleh beli secara online melalui payment bank tak kira lah maybank2u,cimbclick ataupun rhbnow. So memang tak susah nak dapatkan topup Best Mobile ni kan.

Lagi satu nak habaq...simkad dah dekat 40ribu didaftarkan, 68 ribu dah pun dijual so ada lebih kurang 130 ribu keping lagi quota untuk simkad ni dijual pada harga RM49.00.

So baik bertindak sekarang sebelum harga naik ke RM89.00 sudah pastinya tidak lama saja lagi. Lagi pun kat fb rasmi dan web rasmi pun dah dibagitau. Kalau lambat nanti menyesal....

nak cepat...pi daftar kat sini
bestmobileworld.net/usez1833
BM0001833
01138462711
 




You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998