#MyBest WAJAH BARU BEST MOBILE

by - Monday, May 04, 2015

Salam...

Ingat lagi tak aku ada up satu entri pasal laman web best Mobile kena hack? Kalau tak ingat boleh ja pi jenguk kat sini 

Ok selari dengan pengedaran simkad kepada mereka-mereka yang terawal, laman web Best Mobile pun dah berwajah baru.

Kalau dulu link yang aku bagi ialah bestmobile.my ataupun bestmobileberhad.com takpa website tu tetap sama milik Best Mobile jugak. 

Laman web baru ni boleh diakses di bestmobileofficial.com loading pun laju berbanding dengan laman web sebelum ni.

Kalau yang dah ada simkad,dah ada ID number,dah dapat password boleh je klik kat bahagian atas sebelah kanan ada link VIP Member Login.

Di situ kita boleh login ke backoffice kita untuk tengok senarai downline yang berdaftar bawah kita dan juga penyata pendapatan insentif pendaftaran,topup dan sebagainya (tapi yang ni belum nampak lagi la detailnya).

Mudah sangatkan...jadi tunggu apa lagi??

Nak order simkad pantas kat sini
bestmobileworld.net/utarabestmobile.net
bestmobileworld.net/usez1833

BM0001833
BrandPartner
UtaraBestMobile
01138211164 


 

 

 


 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998