MUNGKINKAH KE FASA SETERUSNYA

by - Tuesday, May 19, 2015

Salam...


Yamaha FZ150i aku yang kemalangan kecik hari tu dah kembali kepada keadaan asal. Syukur tak teruk dan tak banyak yang perlu diganti.

Terima kasih kepada Miew Bikers, dengan kos "kerugian" cuma RM77.00 saja termasuk cuci motor,spray ekzos dan ikat yang mana longgar.

Sekarang aku tengah berkira-kira untuk ke fasa seterusnya, sama ada kekal naked macam ni sambil upgrade sikit-sikit dari masa ke semasa atau terus sarung fairing balik macam dulu.

Kadang tu menyesal juga beli motor nih..menyesal pasal motor nih banyak akssessori yang boleh ditukaq ganti. 

Lagi pun 4 stroke macam ni mana la boleh laju macam 2 stroke kan...so bila dah kelajuan tak boleh capai maknanya kecantikkan terpaksa diutamakan...

Inilah dilema yang dihadapai oleh pemilik Yamaha FZ150 macam aku nih...kalau tak percaya cuba join group atau page Yamaha FZ ini di fb...



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998