MOBILE BLOGGING JA LAH

by - Thursday, May 28, 2015

Salam...

Cara yang ini ja lah mampu untuk aku update blog yang tak seberapa ni.
Laptop sendiri dah jahanam,pc kat office internet access kena block walaupun aku kerja dengan kompeni yang boleh dikatakan "worldwide" dan kerja aku bersangkutan dengan IT tapi sayangnya internet tak boleh nak guna.
So nak tak nak aku guna je lah apa yang ada...ASUS ZENFONE 4 yang akan membantu aku untuk update entri kat blog.
Ok lah tu dari tak update langsung dan biaq bersawang rugi wooooo.
Kalau lah aku blogger tersohor kompem la boleh dapat laptop sponsor tak pun smartphone sponsor...tapi memandangkan aku blogger picisan yang tak dipandang sangat....dalam mimpi ja lah nak dapat sponsor kan...
By the way mobile blogging nih pun best gak...ada cerita boleh terus update kat blog,tak perlu tunggu idea nak karang entri kan.
 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998