KALAU MACAM NI MEMANG GEMPAQ

by - Monday, May 18, 2015

Salam...


Kalau macam ni punya penangan memang gempaq giler habaq kat hangpa. Tapi jangan pulak kompius dengan angka-angka ni.

68000 kad memang telah dijual dalam masa 7 hari dari pengeluarannya tapi jumlah pengaktifan simkad BestMobile sekitar hampir 40000 kad.

Pasal apa ada perbezaan?

Jawapannya mudah saja,sebab setengah member terpaksa beli lebih untuk dijadikan stock....dan nak masuk ke medan perang kena lah ada peluru tambahan.

Sama juga la dengan aku,ada simpan ready stock simkad ni,mana lah tau rezeki ada dimana-mana kan.

So sesiapa yang nak merasa sesuatu yang best dan menjadi ahli keluarga besar BEST MOBILE boleh hubungi kami semua nih

bestmobileworld.net/utarabestmobile
BM0001833 (SPONSOR ID)
01138462711
01137222508
0124453010

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998