INILAH RUPA SIMKAD #BESTMOBILE YANG DINANTIKAN

by - Monday, May 04, 2015

Salam...



Agak lama menanti untuk memegang dan bertukaq ke Best Mobile,akhirnya pada 1 Mei yang lepas aku berjaya juga menjadi antara yang terawal untuk aktifkan simkad aku.

Walaupun sebanyak 33ribu keping kad dah diedarkan tapi memandangkan cuti hujung minggu yang agak panjang so banyakla simkad yang masih lagi tersangkut untuk dipos atau pun yang tersangkut dipejabat pos laju...maklumlah brader posmen pun nak jugak cuti.

Sebaik saja dapat simkad,7 Eleven lah tempat pertama yang aku tuju untuk tambah nilai. Sebenarnya tak susah pun nak dapatkan topup Best Mobile,pi 7 Eleven mintak topup Friendi ja.

Memandangkan aku antara yang terawal,kad dah disertakan dengan nombor ahli dan random number yang aku dapat ialah 01138 211 164.

Walaupun sedikit kecewa kerana pengedaran simkad Best Mobile ini agak lewat sehingga beberapa prospek yang aku ada senyap begitu saja...tapi alhamdulillah beberapa prospek baru dah pun sambar simkad yang ada pada aku.

Itu untungnya bila dah siap sedia "peluru tambahan" sebelum masuk ke medan peperangan.

So kalau sesiapa yang berminat untuk menjadi sebahagian dari ahli keluarga Best Mobile,tak kira dimana saja berada boleh je calling-calling aku di nombor yang tertera kat bawah...

By the way sekarang ini dengan bangganya aku boleh mengaku yang aku BRAND PARTNER BEST MOBILE!!

Nak order simkad pantas kat sini
bestmobileworld.net/utarabestmobile.net
bestmobileworld.net/usez1833

BM0001833
BrandPartner
UtaraBestMobile
01138211164

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998