DAH HAMPIR 80 RIBU

by - Sunday, May 24, 2015

Salam...

Best Mobile memang betoi- betoi best. Setakat ni saja dah hampir 80 ribu simkad dah diaktifkan.
Usia tak sampai pun sebulan dipasaran tapi sambutan memang mengalakkan.
Tambahan pulak la ni dah boleh semak insentif yang bakal dapat di backoffice,lepas tu pulak semua pakat-pakat dok kongsi kat wall facebook lak lagi lah bikin panas.
Sampaikan yang mana sebelum ni mintak refund sebab tak sanggup nak tunggu maklumlah simkad kan beberapa kali delay....la ni terhegeh-hegeh contact balik kata berminat nak join.
Bukan tu saja,yang mana left group whatsapp sebelum ni pasal tak berapa yakin Best Mobile akan wujuda dan bertahan pun dah mula hantaq hint tanya pasal simkad.
Benda ni senang ja...kena ada usaha kena yakin itu saja in sha allah cepat atau lambat pasti nampak hasilnya.
Kalau ada yang berminat terus ja daftar kat sini
bestmobileworld.net/usez1833
bestmobileworld.net/utarabestmobile
Yang baru nak tau boleh whatsapp terus ke 01138462711.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998