WEB RASMI BEST MOBILE KENA HACKED??

by - Monday, April 20, 2015

Salam,

 
Website Best Mobile kena hack? Pergh kalau betul memang dasatttttt sangat lah penangan Best Mobile nih. Belum lagi dirasmikan pun dah kena godam.

Tahniah juga kepada hackers yang berjaya mengodam laman web Best Mobile bukan apa ini memberi peluang kepada pihak syarikat untuk mempertingkatkan lagi sistem-sistem yang sedia ada supaya perkara yang sebegini tidak akan terjadi lagi dimasa hadapan.

So hari ini aku nak kongsi link promo (web replika) untuk aku dan team aku...

bestmobileworld.net/utarabestmobile
bestmobileworld.net/usez1833

Kalau yang nak join secara online boleh ja klik kat link tu.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998