KENAPA BEST MOBILE?

by - Saturday, April 04, 2015

Salam...


Kalau ada yang perasan kat blog aku yang tak seberapa nih cuma ada biz Larome dan Best Mobile,dua biz yang aku jalankan secara part time dan alhamdulillah dah merasa hasilnya terutama Larome.

So sekarang kenapa pulak Best Mobile? Memang sebelum ni pun ada yang ajak buat biz berasaskan telco ni tapi belum terbuka hati lagi untuk aku mencuba.

Antara sebab-sebabnya
1. Best Mobile masih lagi di peringkat pra perlancaran.
2. Peluang untuk menjadi yang terawal (in sha allah dalam sehari dua lagi aku akan dapat ID Best Mobile)
3. Harga permulaan yang murah berbanding dengan yang sedia ada cuma RM49.00 saja.
4. Guna dan jana pendapatan berbanding dengan talian yang aku gunakan sekarang.
5. Semua yang berkaitan dengan Best Mobile ni diseragamkan untuk menjaga corporate image. Maksudnya semua produk periklanan diseragamkan walaupun berlain group.
6. Malah font,tagline,name card pun semua kena ikut standard yang ditetapkan oleh Best Mobile.
7. Dan antara sebab penting ialah CEO turun ke padang dan humble sama jugak dengan BOB2e.
8. Aku bukan saja mempunyai perniagaan sendiri tapi secara tak langsung mempunyai cawangan disetiap pelusuk negara dengan adanya network atau pengguna lain yang guna ID Best Mobile aku untuk aktifkan simkad depa...

So mana nak dapat peluang bisnes dengan modal RM49.00 dan ada cawangan disemua tempatkan... Jadi kalau ada yang berminat nak join aku di Best Mobile...
Berikan butiran seperti dalam gambar dan sms ke 01137222508 atau hangpa boleh teruih pm admin Utara BestMobile

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998