KEM BOLA 1MCC - ASTRO

by - Saturday, April 18, 2015

Salam...

Kem Bola 1MCC - Astro akan diadakan mulai 1 Mei nanti bermula dengan kem di kawasan tengah,utara,selatan,pantai timur,Sabah dan Sarawak.


Rujuk gambar atas. Kalau ada anak-anak yang berminat dan berumur diantara 10 hingga 12 tahun tak kira lelaki mahupun perempuan boleh lah mendaftar secara online di
SINI

Pilih je kat negeri mana dan hari apa seperti dalam gambar atas.Lepas daftar kita akan dapat pengesahan email kemudian kita diminta untuk:

Salinan bercetak emel pengesahan.
Surat Pelepasan yang lengkap (dilampirkan bersama emel)
Salinan MyKid/MyKad/Sijil lahir
Kasut bola sepak/sukan
Pelindung tulang kering (shin guard)
Tuala muka


Mudah je kan...kalau ada anak-anak yang berminat apa salahnya hantar mana tau ada rezeki dipilih nanti boleh dapat peluang berlatih di luar negara dengan kelab-kelab professional.


By the way...aku dah register untuk puteri sulung aku
Yang lain macamana?

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998