KAMI NAIB JOHAN

by - Saturday, April 25, 2015

Salam...

Hari nih merupakan hari bersokan aku. Agak lama tak beraksi,dekat sebulan gak la akibat cuaca tidak mengizinkan.

So hari ni aku ngan lima orang players dari OFA Hockey Team turun beraksi untuk Kinta District Hockey untuk pertandingan jemputan Prince of Wales Isle di Penang Sports Club.

Setengah hari bertarung ditengah panas terik,akhirnya kami berjaya juga masuk ke final. 

Walaupun team kami merupakan team ala ala avengers yang kumpul last minit tanpa training terlebih dulu,tapi bila jejak ke final tu dah kira pencapaian yang terbaik lah.

By the way kami kalah pun pada extra time sudden death goal.

Lepas ni kami akan buat preparation untuk HockeyFest anjuran Psc pulak pada pertengahan bulan June.
 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998