INGAT ID NIH...BM0001833

by - Monday, April 13, 2015

Salam...

BM0001833 adalah nombor keahlian Best Mobile aku...ingat tau. Bermakna sekarang secara rasminya aku merupakan Brand Partner untuk telco yang sedang menanti kelahirannya di Malaysia.

So kepada sesiapa yang hanya nak beli simkad dan mencuba tanpa mahu terikat dengan sesiapa boleh je guna ID BM0001833 untuk aktifkan simkad nanti.

Pasai apa pulak???
Ini lah sebabnya!! Bila dah dapat simkad kena aktifkan sendiri dan untuk aktifkan simkad perlu ada ID Penaja...so guna je ID PENAJA BM0001833 tau...

Tapi kalau yang berminat nak berjinak-jinak dengan bisnes telco nih pun boleh...contact je nombor-nombor nih in sha allah tak menyesal.

0124453010 / 0124452503 / 
0175662829 / 01137222508

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998