PENJIMATAN IDD DENGAN BEST MOBILE

by - Wednesday, March 04, 2015

DATO AC MIZAL TELCO TERBARU
Salam,

Best Mobile berikan penjimatan IDD kepada para pengguna. Kalau dapat foreign expatriate dari Bangladesh, Nepal, China, Myanmar,Thailand mahupun Indonesia dari awal tentu tak perlu bekerja keras sangat selepas perlancaran.

Maklumlah golongan foreign expatriate macam nih dah ramai sangat ka Malaysia dah tentu depa nak hubungi kaum keluarga yang berada ditanah air depa.

Nak canang kat orang kampung yang depa dah "berjaya" kat Malaysia.

So menjelang perlancaran rasanya masih berpeluang lagi untuk dapatkan golongan foreign expatriate ni...cer lepak kat shopping complex tak pun kat depan kilang-kilang mesti boleh dapat paling kurang dua tiga puluh orang yang beli starterpack nih...(sekadar cadangan aku ja) hahaha

Dan yang terlebih BESTnya...jadi orang terawal dalam BEST MOBILE.


Jangan lupa...




sms BM ke 01137222508 
sms BM ke 01137222508 
sms BM ke 01137222508 
sms BM ke 01137222508

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998