MENANTIKAN KELAHIRAN...

by - Saturday, March 21, 2015

Salam,



Pejam celik pejam celik Best Mobile dah menanti untuk kelahirannya. Walaupun pada mulanya diwar-warkan pada 17 March yang lepas tetapi SR1M pula yang beranak lebih awal.

Tapi tak pa,kita relax dan terus buka network lagi....

Kenapa postpone? Kalau mengikut info yang aku dapat, CEO saja delay untuk berikan peluang kepada lebih ramai orang lagi buka level dan berpeluang buat pendapatan 4 angka selepas bulan pertama.

OK kita ketepikan tu dulu,sekarang aku nak bagi tau macamana nak booking simkad Best Mobile nih.

Tengok gambar kat atas tu,berikan semua butiran tersebut untuk BOOKING dan LOCK dulu, payment cuma perlu dibuat sebaik simkad sedia untuk dipos keluar.

So sesiapa yang tak mahu ketinggalan,boleh pm admin Utara BestMobile difacebook...atau untuk fast respon :

sms BM ke 01137222508
sekarang 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998