LEBIH IMBUHAN DENGAN #BESTMOBILE

by - Friday, March 06, 2015

Salam,



01137222508
 Member tanya...pasal apa tak update terus semua sekali detail pasal BEST MOBILE nih...

Jawapan mudah aku, "Kalau hang pi pancing,lepaih lempaq umpan hang rentap teruih tak?". Faham lah kut no...

Nak tarik perhatian kena la sikit-sikit,kalau londeh semua dah hilang la thrill dia,baik tak payah pancing teruih lempaq pukat, kaut apa yang ada kan...

01137222508
Ok balik kepada BEST MOBILE,nampak tak pulangan insentif yang dibagi. FBI bukan Faizal Bin Ismail atau matnoi yang botak tuh tau. FBI maksudnya Fast Bonus Initiative yang diberi kepada members Best Mobile yang rajin.

Kalau setakat join dan pakai sendiri walaupun akan mendapat pulangan balik dari segi lain tapi memang jangan harap la nak dapat FBI ni.

Semperna perlancaran nih apa kata pakat-pakat ajak kengkawan,orang kampung,member opis atau pun pi pegang pekerja pekerja IMPORT kat kilang,restoran nasik kandar atau pun kedai tomyam...kalau dapat 30 orang dalam masa 30 hari pengaktifan akaun kita, RM1724.00 kita dapat.

Mana ada telco yang nama besaq-besaq yang dok iklan berjuta ringgit kat tv,radio,billboard atau paper yang bagi kita pulangan yang macam ni kan.

So kalau nak jadi yang terawal...macam biasa lah


sms BM ke 01137222508 

sms BM ke 01137222508 

sms BM ke 01137222508 

sms BM ke 01137222508

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998