JANGAN LUPA SUPPORT KAMI

by - Monday, March 16, 2015

Salam,



Minggu lepas dengan rasminya page Best Mobile Utara telah di lancarkan di facebook. Dan secara tak langsung aku juga dilantik untuk menjadi salah seorang admin di page tersebut.

Alhamdulillah walaupun hanya mendapat setakat 21 page likes saja sehingga entri ini dibuat,tapi ramai yang pm untuk mengetahui peluang yang ada.

Malah yang sebelum-sebelum ini pun masih setia bersama menantikan peluang,pasal perlancaran ditangguhkan sehingga April.

Walau bagaimana pun dalam menanti penuh debar, aku bersyukur juga dah ada dua tiga orang prospek yang berjaya bergelar LEADER dalam diam-diam.

So kalau yang mana masih was-was tu tak pe,tunggu saja perlancarannya nanti. Tapi kalau yang dah ada nekad untuk berjaya dengan modal serendah RM49.00 boleh lah hubungi kami.

facebook.com/BMutara
sms BM ke 01137222508



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998