Header Ads

HARAP MAAF

Salam,



Atas gangguan html script yang pernah aku pasang kat blog ni,maka blog menjadi "bengong" sekejap.

Sekarang dalam proses mencari template yang compatible dengan html scripts yang sedia ada.

So kalau tengok sekejap-sekejap tuh bertukaq wajah,harap faham lah...nak kena live demo baru boleh nampak keserasiannya.

p/s: kalau ada template yang simple boleh le bagi kat aku...

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.