#BESTMOBILE DAH MULA TUNJUK MUKA

by - Wednesday, March 18, 2015

Salam...


Website Best Mobile dah mula tunjukkan muka mulai hari nih. Semua info-info berkaitan dah pun dimuat naik ke dalam ke dalam web kecuali soal jawap dan alamat  syarikat.

Kalau sebelum nih diwar-warkan pelancaran akan dibuat pada 17 hb Mac tapi nampak gayanya telah ditunda ke 1hb April nanti rasanya. Sama dengan tarikh simkad diedarkan.

Apapun kalau yang masih was-was boleh lah tungu dan lihat,tapi kalau yang berani ambil cabaran cuma perlu...

sms BM ke 01137222508
atau ke fb page Utara BestMobile 
untuk sebarang pertanyaan.

You May Also Like

2 BeLoQeR

  1. Betul ker...
    sebab dalam group whatapp ada leader siap mention leader Atasa seorang "DR".. rupanya DR atas nama jer.. katanya DR business.... Tu pon aku tahu lepas mamat tu pernah buat projek dengan comp aku dulu.. sampai sekarang x deliver...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CEO BM, Mohd Fadhila Bin Haji Mat Said tak pasti pula mana dia dapat ada pangkal DR atau ada DR. By the way boleh google untuk dapatkan info CEO Bm dan Cellular Motion untuk lebih pencerahan.

      Delete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998