BEST SANGAT KA BEST MOBILE?

by - Monday, March 02, 2015

Salam,


Kalau kita terjah difacebook mesti akan ada iklan-iklan yang menawarkan peluang untuk menjadi yang terawal dengan BEST MOBILE ni. Lagi pun modal yang cukup rendah untuk mendapat pulangan balik yang mungkin lumayan disatu masa yang akan datang..siapa tahukan.







Kalau tanya aku betul ka BEST sangat BEST MOBILE ni...aku tak boleh nak jamin yang ianya BEST, tapi jika berpeluang untuk jadi yang terawal itu dah kira BEST sangat lah kan.

Then kalau tanya pasal coverage,pasal connection dan sebagainya, jawapan aku mudah saja...cuba pi check dengan telco hang pa la ni... 

DEPA berani commit tak yang line depa memang 100% cantik... 

Dah pastinya depa tak akan berani jawap punya lah...so akau kata kita beri peluang BEST MOBILE ni bertapak dulu baru kita komen kan...beri peluang kepada anak Malaysia untuk berjaya bersama-sama.

Berminat nak jadi BEST dengan BEST MOBILE???

sms BM ke 01137222508 
sms BM ke 01137222508 
sms BM ke 01137222508 
sms BM ke 01137222508   

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998