YAMAHA R25 DAH MENJENGAH MALAYSIA

by - Monday, February 09, 2015

Salam...


Kalau yang minat dengan permotoran dan mengikuti pengeluaran motorsikal semasa tentu sedia maklum yang Yamaha Malaysia dah pun melancarkan model terbaru (di Malaysia) iaitu Yamaha R25.

Kalau yang mana follow group-group motor di facebook atau pun di blog mesti akan terjumpa posting pasal motor nih sejak dari tahun lepas lagi dan bertambah kerap bila launcing dibuat minggu lepas.

Tapi jangan la pulak pi browse kat website HLYM,kompem tak jumpa punya lah. Difahamkan yang R25 ni akan berada atas jalan sekitar April nanti.

Harga??? Buat masa sekarang anggaran sekitar RM20 ke RM30 ribu. Kalau aku baru mula nak menabung untuk beli motor nih,rasanya sampai April cuma lepas bayaq untuk duit documentation AEON ja lah.

Kalau start mula menabung dari tahun lepas in sha allah lepas kut buat downpayment...nak beli cash memang tak mampu lagi lah kut

Tapi tak pa kalau dah tertulis rezeki aku dapat upgrade ke R25 ni...kut mana pun mesti aku boleh merasa pakai gak nanti..

Mudah-mudahan ianya diperkenankan...aminnnnnnnnnn

Gambar dari Bikesrepublic dan untuk maklumat lanjut pun boleh terjah kat sana

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998