#THROWBACK ON THE WAY KE MELAKA

by - Tuesday, February 17, 2015

Salam...

 
Actually gambar nih sebahagian dari gambar trip percutian pendek minggu lepas. Aku ambil gambar nih pun masa berhenti rehat pagi tu kat RnR Tapah.

Tak banyak pun story kat sini, cuma sementara lepak minum sempat lagi bagi anak-anak main lepaskan boring hampir tiga jam dalam kereta.

 

Sesi ini juga kira sesi refreshment untuk aku nak setting kamera dslr balik la jugak. Maklumlah lama jugak tak usung kamera dan ambil gambar. Tapi bila lihat balik kualiti gambar ini...skill tu ada lagi walaupun berkarat kan..





You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998