SELAMAT HARI LAHIR MUHAMMAD RAYYAL HAIQAL

by - Monday, February 02, 2015

Salam...

Diam tak diam Muhammad Rayyan Haiqal dah pun cecah ke usia 6 tahun semalam. Pejam celik pejam celik dah masuk tahun kedua pun dia di tadika.

So semalam lepas rides dengan Dania terpaksa la bawak besday boy nih rides naik motor. Saja nak bagi peluang kat mama dan kakak-kakak dia prepare apa-apa yang patut untuk celebrate simple party dia.

Since dia dah aware yang semalam birthday dia jadi tak la ada element suprise pun, cuma beli kek sebiji habuan dia nak potong dan small gathering ja dengan sepupu-sepupu yang lain.

Lagi pun dia dah aim birthday present nak beli minggu depan kat KL masa aku satu family turun nanti untuk satu majlis kenduri kahwin pada hari Ahad 15/02/2015.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998