PADANG POLO TAK SESUAI? ANTARA SEBABNYA

by - Monday, February 23, 2015

Salam...



Entri sebelum nih aku ada mention pasal Padang Polo tak sesuai dijadikan tapak fiesta Hot Air Balloon dan juga mungkin untuk sebarang acara yang menarik perhatian ramai pengunjung.

Difahamkan yang Fiesta Belon Panas akan dijadikan acara tahunan di Penang. So kalau betul lah,phak penganjur perlu mencari tapak-tapak yang sesuai mulai sekarang.

Kawasan Padang Polo tuh dah la mempunyai jalan sehala, kawasan parking terhad kecuali di hospital dan mungkin belum kena kat kita lagi ada waris yang hendak dilawati atau yang menghadapai kecemasan...

Tengok gambar kat bawah dan renung-renungkan lah...





You May Also Like

1 BeLoQeR

  1. hye blogger hebat... saya datang berkunjung.. jangan lupa singgah blog saya pulak ye..

    ikhlas - Bakul2011

    www.bakul2011.com

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998