Header Ads

LAGI SATU...TUGU NEGARA

Salam...




Sama juga dengan Muzium Negara, Tugu Negara pun aku tak pernah jejak sepanjang tinggal kat KL. Walaupun tanpa waze dan GPS,aku tak mungkin tersesat jalan untuk ke sini tapi masa dulu-dulu macam rasa tak dak keperluan untuk singgah :-) .

Tapi untuk anak-anak yang nak melawat,kenalah bawak juga ke sini.

Tapi macam biasa gambar tak banyak sebab terpaksa dukung Hfiy yang sentiasa bersedia untuk terjun ke kolam air yang mengelilingi Tugu Negara tu.

Tapi budak-budak zaman sekarang...Dania asyik nak ke KLCC,Farisya nak ke Kidszania manakala Rayyan dan Hfiy nak pi Legoland....

Request depa in sha allah ada rezeki akan sampai juga kami satu family ...


Lagi pun short trip ni pun lebih kepada majlis kenduri kahwin yang diadakan pada 15/02/2015.



No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.