BLOGGER ATAU BLOG YANG...ROJAK

by - Thursday, February 12, 2015

Salam...

Rojak...tentu ramai yang ingat makanan kan tak kira la rojak buah ka,rojak pasemboq ka umumnya tahu dah apa maksud rojak so tak perlulah aku nak explain panjang lebaq pasai rojak nih kan.

Ok berbalik pada blog ni...isi kandungan yang ada pun sama macam rojak. Dimasuk dalam satu bekas dan dicampur dan digaul sama rata...sama macam rojak!


Seriously blog ni memang tak ber NICHE macam blog-blog lain. Nak kata travelblog...aku tak travel ke mana pun, lifestyle blogger tak sapa kenal aku pun...

So aku nih tergolong dalam blogger rojak seperti ramai yang berada diluar sana tapi aku rasa tak salah dan tak menjadi kesalahan untuk jadi blogger rojak tak berniche...kerana buat masa sekarang blogging bukan punca pendapatan aku...masa akan datang aku tak tahu lagi.

Tapi kalau sehari ada 50 ke 60 UV tu kira ok la kan...
dari tak dak langsung....

So kalau sapa-sapa ada blog yang isi kandungannya ROJAK...kita memang geng :-)





You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998