BILA DANIA NAK IKUT JEJAK RAYYAN

by - Monday, February 02, 2015

Salam,

Kalau dalam entri sebelum ni aku pernah cerita pasal rides aku dengan Rayyan pusing-pusing kat Penang,now time si kaka Dania dia pula tuntut janji.

Dia nak rides juga kat mana yang Rayyan dengan aku pi hari tu.So pagi semalam terpaksa la tunaikan janji dia.

Walaupun tak dapat cover semua tempat yang kami pi dulu tapi dapat gak cover tempat-tempat yang Dania nak pi.

Yang penting ada bukti bergambar yang Dania dah sampai kat situ.
Yang ni kat Giant Bayan Baru...abah nak COD L'arome dulu...









Yang atas nih semua lepas masuk ke Made In Penang...tapi tak masuk la sampai ke dalam hall....








Hajat yang teramat sangat nak jejak kaki ke museum chocolate ni terlaksana jugak...

Lepak sat kat Karpal Singh Drive,pasal nak tengok kereta kat Automall.

Walaupun dah cover sikit tapi dia still tuntut yang lagi satu half....hehehe maybe next time la my dear

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998