BEST MOBILE DARI DATO AC MIZAL???

by - Saturday, February 28, 2015

Salam,


Dikatakan Dato AC Mizal akan lancarkan telco terbaru yang diberi nama BEST MOBILE. Difahamkan pelancaran rasmi akan dibuat pada pertengahan Mac nanti. Dan laman web rasmi BEST MOBILE akan beroperasi pada 1 April 2015.

Di group-group iklan ramai yang dah mula membuat promosi untuk mencari networkers yang berminat.

Aku pun tiap hari ada saja yang add masuk ke dalam group-group whatsapp untuk pencerahan pasal BEST MOBILE nih...macam lah aku power sangat dalam networking nih.

Tapi selalunya kalau jadi yang terawal ini untung... so aku pun decide join gak la...pejam mata RM49.00 ja pun.

So kalau ada yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal BEST MOBILE nih dan peluang untuk menjana pendapatan boleh lah sms BM ke 01137222508 untuk jadi yang terawal sebelum launching...bak kata orang jadi PIONEER dalam BEST MOBILE ni.

Aku akan bagi detail penerangan dan manual guide untuk hangpa  faham dulu flow dia. Dah peluang terhidang tunggu apa lagi sapu je lah...kita kena jadi pengguna yang bijak kan!

Ok yang berminat boleh lah sms BM ke 01137222508.

In sha allah BIZ PREVIEW akan dan sedang diatur untuk setiap negeri

You May Also Like

3 BeLoQeR

  1. https://mobile.twitter.com/datoacmizal/status/574906217069330432

    ReplyDelete
  2. dato bg tau dato xdak shere ini simkad

    ReplyDelete
  3. ye betul sebab tu ada tanda soal ??? pada tajuk
    Memang AC Mizal tak de kena mengena pun dengan best mobile.
    Lagi pun semua berpunca dari interview dalam mangga bila Ac Mizal sendiri mengatakan dia akan melancarkan telco Best Mobile

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998