TTS NIMOTA CK9R UTARA

by - Thursday, January 08, 2015

Salam,

Antara entri aku yang popular sepnajang zaman setakat nih ialah pasal Nimota. Entah aku pun tak pasti pasal apa... tapi alhamdullilah lah pasal Nimota gak orang dok terjah ke beloq aku yang tak seberapa nih.


Ok untuk detail sepenuhnya memang aku tak dak dan aku pun bukan pengguna atau pemilik Nimota nih. By the way kalau ada yang berminat nak tau lebih lanjut pasal Nimota CK9R terutama yang berada di kawasan utara Semenanjung Malaysia...satu sesi TTS akan diadakan seperti berikut


Tarikh : 10 January 2015
Jam : 8.00 malam
Tempat : Bengkel Rasmi CK9 Utara
MerahSpeed Motoworks
 (Bersebelahan dengan Sekolah Permatang Janggus)

Jadi kalau ada pemilik baru Nimota CK9 yang mencari group yang nak dikongsi pengalaman dan pengetahuan boleh lah join TTS ni.

Tak perlu segan tak perlu malu,coz depa nih semua kepala boleh ngam punya...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998