MALANG UNTUK PEMINAT HOKI (macam selalu la)

by - Saturday, January 17, 2015

Salam...

Petang ni sekitar pukul 5.30ptg pasukan hoki Malaysia akan turun pada perlawanan pertama menentang pasukan Ukraine dalam edisi Liga Hoki Dunia 2.

Peluang untuk pasukan bertanding merebut tempat secara automatik ke Sukan Olimpik 2016 di Rio tahun depan.

Malang sekali lagi untuk para peminat sukan hoki kat Malaysia,termasuk dengan aku sekali..tak dak live coverage untuk pertandingan ni bagi kita di sini.

Berdasarkan apa yang ditweet oleh +Mirnawan Nawawi di Singapore tak dak liputan so Astro tak boleh beli feed. Lagipun memang kita harapkan Astro ja lah, nak harapkan Media Prima atau RTM kirim salam je lah.

Jadi yang duduk diselatan macam Johor boleh la tengok kat stadium Sengkang singapore... yang jauh macam aku nih harap dapat update dari timeline dan newsfeed ja lah ...

Apa pun harapan aku,Malaysia akan menang bergayalah petang nih...

Go speedy tigers...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998