L'AROME DICURI, PENYAMUN BIJAK?

by - Tuesday, January 20, 2015

Salam...

Ini sms yang aku terima tadi pagi, dari biz partner L'arome. Dia mulanya beli sebotol ja nak cuba, tak sampai seminggu terus call nak jadi biz partner.

Rumah kena pecah masuk semalam dan L'arome Slimming Serum antara yang dirembat oleh penyamun tuh.

So aku rasa penyamun nih terdiri dari golongan yang "bijak". Sebab apa aku kata bijak?, sebabnya dia curi sekali dengan L'arome Slimming Serum tuh.

Dah pasti dia tahu yang L'arome memang hot,memang fenomena dan yang penting sekali L'arome mendapat tempat dipasaran dalam Malaysia.

Nampak tak? Selalunya kalau penyamun dia akan amik barang berharga kan...so disini nampak tak dia rembat L'arome!!

Cuma cara dia tu je salah,kalau nak buat duit cara mudah jangan la sampai pecah masuk rumah orang,menyamun atau mencuri.

Cari ja modal RM385.00 aku tolong ajarkan cara nak tambah pendapatan secara santai yang halal di sisi agama dan undang-undang.

Apa pun syukur coz biz partner aku dan wife dia selamat...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998