KINI SENTIASA ON DENGAN UTOO

by - Tuesday, January 06, 2015

Salam,

Dalam zaman yang serba canggih sekarng nih,smartphone merupakan salah satu dari keperluan hidup kita. Tak percaya tengoklah dimerata tempat tak kira masa tak kira tempat,benda nih sentiasa berada ditangan.

Tapi walaupun dia dinamakan smartphone,jangka hayat bateri masih lagi merupakan sesuatu yang kurang smart lagi untuk kesemua peralatan canggih nih. 

Ok memang sekarang ada beberapa jenama dah mengambil kira masalah ini dan sedang diperbaiki dari masa ke semasa.

Jadinya selain manusia yang akrab dengan smartphone,powerbank juga menjadi elemen penting dalam kehidupan seharian...pergh panjang nya aku mukadimah...


Actually saja je nak story yang aku dah menghadiahkan diri sendiri dengan sebiji power bank dan jenama UTOO menjadi pilihan aku. Kenapa?

Sebab pada aku bentuk yang slim yang memudahkan aku masukkan dalam poket atau pun dalam pouch bag, tak seperti jenama-jenama yang lain yang agak besar sizenya.


So sejak berbisnes ni drain battery sering terjadi so nak tak nak terpaksa la aku hadiahkan diri sendiri. UTOO S3 dengan 5000mAH cukuplah untuk aku guna dikala kecemasan.

Btw ini bukan produk review ye...sebab yang ni kena beli sendiri so tak leh nak review bebanyak sangat cukup sekadar untuk kegunaan sendiri.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998