CUTI HUJUNG MINGGU YANG TAK CUTI

by - Monday, January 05, 2015

Salam,

Semalam Ahad kalau diikutkan merupakan hari cuti, hari yang boleh digunakan untuk berehat bersama keluarga atau hari yang berpeluang untuk aku bangun lewat.


Tapi "malang" nya bila dah terjebak dengan L'arome ni aku terpaksa la korbankan masa rehat aku dihujung minggu tetapi masih lagi berpeluang untuk bersama keluarga.


Bila dah berbisnes ini,kalau ada rezeki jangan ditolak kata orang tua-tua. So semalam dari pagi sampai ke malam kerja aku COD barang dan ambil stock L'arome je.

Tapi sambil-sambil tu sempat la bawak family pusing-pusing sekali sambil cari rezeki.

Ok kalau ada yang berminat nak merasa kehebatan penangan L'arome ni boleh hubungi :
Irma Ruszana Jaafar
0124452503

Noor Suhaily Ishak
0175662829

Semua ready stock dan sedia untuk dipost ke alamat anda atau yang berada dikawasan sekitar boleh je set untuk COD L'arome Slimming Serum nih...


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998