BYE BYE R125

by - Saturday, January 17, 2015

 Salam...

Tenggiling kesayangan yang banyak berjasa kepada aku dalam tempoh hampir 2 tahun nih.

Serius cakap lah,memang jentera FZ ni tak banyak meragam dan tak banyak makan duit mintak repair melainkan kalau owner cam aku ni ja yang tak reti jaga.

Gambar ni semua dirakam semalam,hari terakhir FZ aku berwajah macam nih, kesian kan umur baru nak masuk 2 tahun dah kedut beribu hehehe.
 Rear seat belakang nih dah dua kali terbang atas jambatan. So semperna tahun baru nih macam entri yang lepas aku terpaksa berikan suntikan kosmetik baru.

FZ ni sekarang sedang berada ditangan-tangan pakar FZ utara iaitu di Miew Bikers Sungai Petani.

Dan in sha allah kalau tak dak aral melingtang hari Ahad nih dah boleh keluar workshop.
So kalau ada yang nak ambil ilham atau nak compare project fiber dan abs tunggu minggu depan aku post lagi satu entry...before and after.

By the way beberapa project yang dalam perkiraan terpaksa dikemaskini kan balik since semalam PDRM dah war-warkan akan ada operasi besar-besaran mulai 2 Febuari nih...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998