BILA RAYYAN DAN HFIY BERGABUNG

by - Friday, January 09, 2015

  
Inilah aksinya bila dua orang hero aku bergabung,kalau bergambaq mesti ada dua jari peace tuh.

Gambaq semalam time keluaq dinner..KFC ja jadi pilihan hero-hero aku nih.

Ini pun pasal terpaksa bayaq upah coz tolong angkat stock L'arome...dah janji kena lah tunaikan juga walaupun hujan memang lebat semalam.

Gambaq nih pun sempat snap sebelum order sampai,lepas tu memang tak menang tangan la nak ambil gambar hero-hero nih.

Riuh mulut dua beradik ni saja boleh runtuh KFC tu dibuatnya,nasib baik la orang tak ramai semalam maybe sebab hujan sama kut.

Nasib baik la KFC nih takdak playground,kalau tidak tak tau la apa akan jadi...



 


 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998