BILA MASIH LAGI MOOD BERCUTI

by - Saturday, January 10, 2015

Salam...


Ini lah padahnya kaluu masih lagi dalam mood bercuti. Tahun baru dah masuk hari ke sepuluh pun,tapi disebabkan mood bercuti masih lagi membara dan terasa,maklumlah cuti sekolah pun bertambah sampai esok so aku pun terbawa-bawa mood cuti tu lagi.

Tapi yang ini bukan setakat 10 hari punya kerja,rasanya kalau buat filling sudah pastinya dekat sebulan punya kerja yang saja aku pending kan.

Yang baiknya semua kerja tuh dah settle setiap hari,cuma malas nak sign dan filling ja.

Kalaulah sekolah ditambah cuti lagi seminggu macam kat pantai timur dah tentu mood cuti aku pun bertambah dan silap-silap semua ni akan dibawa ke bulan Febuary lak nanti...

Nasib baik lah azam tahun baru efficiency tak termasuk dalam senarai...kalau tidak awal-awal lagi dah tak tercapai

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998