ALHAMDULILLAH AWAL PULA MASUK BONUS

by - Thursday, January 08, 2015

Salam...

Alhamdullilah bonus dari Bob2e hasil aku jual L'arome Slimming Serum dan sponsor member baru dah masuk.


Selalunya payment masuk tepat pada 10hb setiap bulan,tapi bulan nih maybe sebab BOB2e nak bantu members yang terlibat secara langsung dengan bencana banjir yang mungkin memerlukan duit buat masa sekarang.


Mungkin pendapatan aku tak sebanyak members yang lain,tapi kalau sekadar buat secara santai dan part time dapat bonus banyak nih kira berbaloi lah. 

Lagi banyak dari kenaikan gaji tahunan yang aku dapat setiap tahun...ngeh ngeh ngeh

Sebab tu aku ajak hang pa join, in sha allah tak akan menyesal punya. Produk memang laris,network semakin berkembang silap-silap duit masuk tanpa buat apa-apa pun.

Lagi pun bonus dalam USD,flat rate RM3.33 so kalau nilai ringgit merudum pun kita tak terasa sangat kerugian.

Jadi kalau yang tercari-cari peluang nak mulakan bisnes sendiri apa kata hang pa pakat-pakat join BOB2e nih.

Contact je mana-mana number yang hang pa suka kat bawah ni...kami sedia membantu


 


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998