RAMAI JUTAWAN YANG BAKAL LAHIR

by - Thursday, December 11, 2014

 
Dalam suratkhabar semalam terbentang berita pasal lebih 30000 orang diMalaysia bakal bergelar jutawan menjelang tahun 2018.

Bagi aku berita ni tidak mengejutkan langsung. Kalau yang akaun media sosial tu, cuba tengok newfeeds hangpa...pasti akan melintas segala macam program yang boleh membuatkan ramai kaya raya.

Malah ada juga program yang tidak memerlukan langsung modal tapi boleh jana ribuan ringgit sehari. Betul atau tidak itu aku tak berani nak cerita terpulang kepada hak masing-masing.

Tapi aku tetap percaya dengan BOB2e,selain dari dapat membantu aku (buat masa sekarang side income... in sha allah sedikit masa lagi akan jadi another source of income aku), marketing plan BOB2e juga menjanjikan peluang untuk ramai rakyat Malaysia bergelar jutawan.

Malah ramai diantara ahli-ahli BOB2e nih yang mempunyai income 5 angka setiap bulan...yang mana sedikit sebanyak mendorong aku untuk berusaha lebih lagi. income aku sekarang tak cecah pun empat angka lagi...tapi alhamdullilah sejak aku join BOB2e ini tiap bulan dalam akaun bank aku akan ada extra pendapatan tiga angka...

Kalau nak cuba merasa income secara santai apa kata hang pa hubungi ja nombor kat bawah  nih atau pun pm ja di facebook page

* facebook.com/rhdshoppe 0175662829
* facebook.com/ruszanashoppe 0124452503

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998