AKU MENYESAL PAKAI L'AROME

by - Monday, December 01, 2014

Sejak aku join Bob2e network Rising Team dan dah berbotol-botol  L'arome Slimming serum yang aku jual.

Malah dah ramai pun yang join under aku... TAPI aku memang tak pernah cuba sapu L'arome kat tubuh badan sendiri.


Tapi semalam entah macamana aku teringin sangat nak merasa kehebatan L'arome....maklumlah sebelum ini tak terasa gemuk pun,tapi semalam anak aku tegur... 
"peyot abah besaq la" ... lepas mandi teruih ambil L'arome atas almari aku pump dalam dua kali terus sapu kat perut.

Perghhhhh memang menyesal aku pakai L'arome nih...dah la panas pastu rasa gatal-gatal pulak...

Dan paling aku menyesal sekali bila aku ukur tadi pagi... AKU DAH HILANG SEINCI dan buat seluar yang aku pakai terasa longgaq.

So sekarang aku dah ada testimoni sendiri yang boleh aku ceritakan kepada member-member yang lain...hahaha

Kalau nak mencuba boleh hubungi nombor yang ada dalam flyers diatas atau contact aku 0124453010.

Boleh juga pm di facebook.com/rhdshoppe ...janga lupa kasi satu LIKES kat page tersebut.

By the way...L'arome Slimming Serum masih lagi dijual dengan harga RM150.00 sebotol atau RM350.00 untuk 4 botol beserta keahlian percuma.... dan paling best sekali peluang untuk generate side income yang lumayan...

Jom melarome..






You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998