L'AROME MEMANG HOT, JOM JADI RAKAN NIAGA

by - Thursday, November 06, 2014

Salam semua...

Lama gak la tak update blog ni kan, sibuk sikit kebelakangan nih.

Walaupun ada dua tiga entri dalam post draft tapi nak perah otak susun ayat macam tak berdaya...habis macamana aku nak jadi blogger tersohorkan.

Wokey lah, hari ni aku still nak story pasal L'arome Slimming Serum.

Semalam baru saja dapat 4 set bersamaan dengan 8 botol...dan jangan terkejut,sebaik saja aku lepas ambil gambaq nih, semua stock L'arome habis disapu kengkawan aku.

Jadinya income mudah untuk aku RM500.00 utnuk 4 set nih. Siapa nak bagi kan...ini tak termasuk bonus yang akan dibayaq oleh BOB2e nanti.

So sesiapa yang nak extra income cara mudah bermodalkan RM350.00 baik join BOB2e.

Kalau berminat hubungi je nombor kat bawah ni..



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998