CUMA RM350.00 SAHAJA

by - Friday, November 07, 2014

PERCAYA TAK...
Cuma dengan RM350.00, KITA mampu mengubah hidup KITA...

Ini cerita benar dari pengalaman aku sendiri. Walaupun aku tak lagi jadi kaya raya apatah lagi jadi jutawan, tapi dengan modal permulaan sebanyak RM350.00 ini aku mampu untuk ubah kehidupan aku.

Terima kasih BOB2e.

Bagaimana RM350.00 ini ubah hidup aku?
Ok camni... aku join BOB2e dengan modal RM350.00 dapat 4 botol L'arome Slimming Serum.
Aku jual sebotol RM150.00 (x 4 botol) aku dapat keuntungan RM250.00.
Kemudiannya aku beli lagi 4 botol, aku dapat untung RM250.00 lagi TAPI ditambah pula dengan bonus dari BOB2e sebanyak RM120.00 (bonus member get member)+ RM55.00 (bonus pairing) dah berapa yang aku dapat....

Hangpa kira lah sendiri...

Yang best nya aku boleh register nama aku berulang kali dan dapat bonus berulang kali sampai lebam...
akaun 1 dapat RM120
akaun 2 dapat RM175.00
begitulah seterusnya...

So kalau nak tahu lebih detail contact je nombor kat bawah nih


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998