BILA LAMA TAK PEGANG KAMERA

by - Thursday, November 20, 2014

Agak lama jugak tak bermain-main dengan kamera nih...masuk aku dslr...

Sejak laptop aku rosak dan tak dapat diselamatkan, dslr pun aku tak berapa nak pegang. Bukan apa bila laptop rosak,nak transfer gambar nak edit dan touch up tak boleh tuh yang jadi malas.

Gambar ini pun dari stock tahun lepas walaupun tahun ni dah nak sampai ke penghujung tapi tak dak lagi hasil dari aku .

Tapi stock tahun lepas pun ok lah gak ni kan...kira skill tuh ada gak lagi tak la berkarat sepenuhnya..

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998