RAYYAN HAIQAL FIRST RIDES PART 4

by - Tuesday, October 07, 2014

Sambung dari PART 3


OK dari Padang Kota,kami pusing balik ikut bulatan jam dekat CIMB tu, memula ingat nak stop kat Muzium, tapi Rayyan tak mau..

So next stop kami atas sikit lagi dari Muzium Negeri,kami stop kat Muzium Chocolate.

Kalau dulu bawak Hfiy Mizal,hari ni cuma dengan Rayyal Haiqal ja.

Nasib baik la Muzium tu baru bukak dan chocolate pun baru nak susun,kalau tidak.....pepaham saja lah
Dan macam biasa,dua keping gambar sebagai bukti yang Rayyan dah jejak kami kat sini.

Dari sini kami bergerak naik lagi keatas and next stop kat Gurney Drive sebelum ingat pada mulanya nak ke Batu Feringghi ataupun Teluk Bahang.


Tapi keadaan kat Gurney pun lebih kurang macam kat Padang Kota so kalau nak ke Batu Feringghi pun nanti lebih kurang juga keadaan...

Dalam duk lepak kat Gurney sambil aku cucuh rokok sebatang, Rayyan kata nak tengok ikan...so pakai helmet,start motor la untuk ke destinasi yang seterusnya

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998