RAYYAN HAIQAL FIRST RIDES PART 2

by - Tuesday, October 07, 2014

Ok kita sambung dari Part 1..


Alang-alang dah turun Penang time cuti dan cuaca pun ok tak hujan, Rayyan ajak ronda dulu tak mau balik rumah lagi.

Aku tanya mana dia nak pi, dia kata nak pi kat Padang Kota, nak main kat playground. Dari Bayan Baru kami rides ikut LCE Highway ke arah town,pastu keluar ikut Sungai Pinang pusing keluar ikut Komtar. 

Ingat pada mulanya nak stop kat area-area street art tuh tapi pasal dia dah pernah pi dan bergambar kat situ, aku keluar ikut Victoria Street dan buat first stop kami kat Made In Penang.

Ajak masuk dalam tak mau pasal dia dah plan nak main ja dalam kepala, so dapat la snap dua tiga pic buat bahan bukti...







 So next stop dah tentu la Padang Kota yang cuma kat depan tu saja...jumpa kat PART 3


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998