Header Ads

RAYYAN HAIQAL FIRST RIDES PART 1



Dah dekat dua tahun aku beli motor, selama baru pertama kali aku bawak Rayyan cross jambatan.

Since ada kerja sikit kat office dan aku tengok traffic flow pun tak teruk tu yang aku berani bawak dia rides naik motor.

Helmet pun terpaksa guna helmet sponsor  IM4U, tapi fit ngam-ngam la pulak dengan dia.

Tolak dari rumah lebih kurang pukul 10 ke Bayan Baru, sempat lepak dua kali atas Penang Bridge untuk dia berposing ambil gambar dulu.


 Sampai kat office dalam setengah jam lepas tu,settle report pastu buat planning ronda-ronda...nak balik awal lagi kan hahaha...
Tunggu Part 2

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.