MEE UDANG KUALA SEPETANG

by - Saturday, October 25, 2014

Hari tu lepas habis tournament di Ipoh, dengan wang kemenangan yang kami terima satu team buat keputusan untuk merasa keenakan mee udang Kuala Sepetang.

Bertolak dalam keadaan hujan lebat dari Ipoh, kami menghala ke Kuala Sepetang. Actually ramai dari kami yang tak pernah pun sampai kat sini.

Aku nak cerita macamana nak ke sini pun aku tak tau. Tapi dengan zaman serba canggih nih,rasanya senang untuk kita cari tempat makan ni.

Tempat yang kami tuju ialah Mak Jah Mee Udang,kalau ikut kata tempat makan nih pernah keluar dalam rancangan Jalan Jalan Cari Makan kat TV3.

Orang memang ramai kat sini time kami sampai ditambah pulak dengan keadaan hujan sepanjang petang tu.

Kalau tanya aku sedap ke tak mee udang kat sini, aku tak dapat bagi jawapan. Tapi kalau nak ikutkan kira berbaloi lah sepinggan mee udang dengan harga Rm13.50 dengan saiz udang-udang yang berenang dalam pinggan tuh.

Maybe next time aku boleh story sedap ke tak mee udang Mak Jah ni dalam entri yang akan datang.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998