BETUL KE BOLEH KAYA RAYA DENGAN BOB2e

by - Wednesday, October 29, 2014

"Betoi ka boleh kaya,boleh buat duit dengan apa yang hang dok buat la ni", tanya member aku, bila aku propose kat dia untuk join BOB2e.


Jawapan mudah aku...in sha allah kalau kita ada usaha itu saja.

Memang aku tak kaya raya lagi tak mampu nak tidoq berbantalkan RM lagi...

Malah tak upgrade lagi dari FZ150i tukaq jadi Yamaha R1, tapi kalau tanya aku boleh buat duit ke tak...

JAWAPAN PASTI AKU... 
MEMANG BOLEH BUAT DUIT!!

Aku dah merasa bonus dari BOB2e untuk bulan lepas dalam RM290.00 dan merasa keuntungan RM250.00 dari hasil jual L'arome Slimming Serum itu pun secara santai permulaan saja.

In sha allah depa kata stock L'arome dah kembali seperti biasa, permintaan sentiasa ada maka impian aku walaupun tak kaya raya tapi dapat beli Yamaha R25 cash pun jadi lah


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998