#MALAYSIAku SEKAT PEMINAT DILAMAN SOSIAL PUN JADI BERITA

by - Tuesday, September 16, 2014

Untung jadi Selebriti kat Malaysia ni....
Bila dah tak de cerita baru,tak de program baru atau tak de resepi baru maka terpaksalah guna apa yang ada untuk kekal mendapat publisiti...

Sekat peminat kat laman sosial pun boleh jadi BERITA dan CERITA....

Yang yang dah block beribu orang dok jemput main online games tak pernah pun nak jadikan entri mahupun berita...

So kalau memana artis yang dah suam-suam kuku atau nak masuk ke level dah tak laku mungkin banyak peluang lagi untuk memastikan yang cerita mengenai hangpa ada dikeluarkan....


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998