Header Ads

L'AROME BUKAN SEKADAR EPAL BIASA

L'AROME SLIMMING SERUM BUKAN SEKADAR DARI EPAL BIASA...

Biaq betoi nih?
Ok L'arome memang dah jadi fenomena kat Malaysia sekarang. Jengahlah kat ceruk manapun pasti ada cerita pasal L'arome.

So hari ni kita cerita sikit pasal L'arome Slimming Serum yang terbukti berkesan seawal 24jam penggunaan.

Ini pernah disiarkan dalam Utusan Malaysia..
Pengguna harus tahu bahawa stem sel epal ini bukannya diperolehi daripada epal biasa seperti yang dijual di pasar raya. Stem ini diasaskan oleh Dr. Fred Zulli, saintis tersohor Barat menggunakan sejenis epal liar yang hanya terdapat di hutan-hutan Switzerland sahaja. Rasanya pahit dan tiada siapa yang mahu memakannya.

Dr. Fred Zulli melihat ada keganjilan tentang epal liar ini kerana walaupun terbiar di bawah pokoknya selepas luruh selama tiga bulan, ia tidak kecut atau rosak. Buah ini masih dalam keadaan segar kerana stem selnya yang unik dan dapat mengekalkan keadaan asalnya walaupun lama terbiar. Setelah membuat uji kaji di makmal miliknya di Buch, 50 meter dari Zurich, terhasillah produk L’'AROME.
Kalau berdasarkan testimoni pengguna sedia ada, baik di facebook,instagram mahupun blog, L'arome Slimming Serum memang terbaik untuk yang inginkan perbezaan tapi malas...


Mana taknya,kalau BOB2e sendiri tidak mampu menampung permintaan yang tinggi dari orang ramai...INI BERMAKNA IANYA MEMANG BERKESAN.

Jadi kalau berminat nak mencuba produk ni dan menjadi sebahagian dari testimoni pengguna L'arome,hubungi nombor tertera ...

FANPAGE - klik sini RHDShoppe
BLOG - klik sini RHDSHoppe

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.