JOM KITA BERSAMA BOB2E

by - Tuesday, September 30, 2014

Aku sedang mencari sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan bersama BOB2e.

Tak kira lah penggangur ke,doktor ke,lawyer ker,surirumah ke ataupun pelajar...baik kata tak kira siapa-siapa lah

Janji dia ada tekad nak berubah,ada tekad nak berjaya dan berazam nak tambah pendapatan sampingan.

Sebab kalau aku nak cerita pasal kaya-raya,pasal jutawan...aku sendiri pun tak sampai ke level macam tu.

Kenapa aku pilih dan ajak hangpa join BOB2e?


- mudah murah saja cuma RM350.00
- produk mudah jual,pasal permintaan yang cukup tinggi
- pulangan yang cukup lumayan
- sokongan dan tunjuk ajar dari group network yang power,pasal depa tak saja suruh hangpa join tapi depa support dan guide untuk hangpa sama-sama berjaya.

Dengan modal RM350.00 tuh hangpa dapat L'arome Slimming Serum sebanyak 4 botol, kalau jual sebotol RM150.00 so 4 botol yang hangpa dapat mula tuh dah jana RM250.00 keuntungan....

Kalau jenis yang tak reti dok diam nak income lebih,cuma perlu sponsor member baru saja, dpat lagi RM120.00.

Susah ka nak buat?
Memulaka aku pun pikir camtu gak la,sebab sebelum nih ramai member yang ajak join MLM,Network marketing nih tapi tak pernah pun aku cuba.

Tapi dengan BOB2e nih aku nampak macam boleh je aku buat walaupun kena jual produk...tapi produk yang memang dah tinggi permintaannya kat pasaran,so cuma semakkan wallpost kat medai sosial macam facebook,wechat,instagram,twitter dan yang lain-lain lagi lah...tiap hari ada saja orang tanya ada saja orang order...

In sha allah target aku menjelang tahun baru 2016 nanti aku nak upgrade jadi E-stockist...lagi masyukkkkk sehari income cuma tunggu orang saja boleh dapat dekat RM5000.00 kalau sebulan hangpa kira sendiri lah no...

Kalau yang berminat tu apa kata pi bagi satu LIKES kat facebook.com/rhdshoppe pastu PM je kat situ...

Cuma jangan berlengah sangat nak tengok orang berjaya dulu baru teringat nak buat....sementara tak ramai lagi ni baik rebut je peluang yang dok ada

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998